Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Hydroxy Retinol Serum - Ser hidroxi-retinol 50 ml

Pret: 225 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: EXCLUSIVE RESTORE

Categorie: COSMETICE DEPIGMENTARE

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Hydroxy Retinol Serum - Ser hidroxi-retinol 50 ml

Procesul de proliferare a celulelor epidermice incepe dupa formarea celulelor din stratul bazal. In straturile superioare, celulele sunt supuse unor modificari de forma si functie si in final formeaza stratul cornos – bariera pielii, care se compune din celule plate moarte, strans legate intre ele. O substanta ceroasa este prezenta intre celule. Procesul final este descuamarea – caderea si eliminarea celulelor moarte din stratul exterior al epidermei. Orice disfunctie in procesul de diferentiere va duce la o bariera defectuoasa a pielii, la o piele uscata sau chiar la o piele solzoasa.

Retinolul afecteaza procesul de diferentiere si rata de regenerare a epidermei. Acizii alfa hidroxi afecteaza reinoirea epidermei si sprijina procesul de eliminare a celulelor moarte, prin slabirea legaturilor puternice existente intre celulele din stratul cornos.

In plus, , atat retinolul cat si acizii alfa-hidroxi afecteaza calitatea componentelor din straturile profunde ale pielii si, prin urmare, imbunatateste textura pielii si topografia ei. Totodata, combinatia de acizi alfa-hidroxi in concentratie si PH optime cu retinol, este benefica pentru textura, tonusul si hidratarea pielii. Serul are o textura lejera, contine retinol, acid glicolic, acid malic, vitamina C si vitamina E. Alte produse din categoria COSMETICE DEPIGMENTARE - Exclusive restore, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *