Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Ingrijirea tenului toamna

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama:

Categorie:

Descriere produs Ingrijirea tenului toamna

O dată cu sosirea toamnei, aşa cum revizuim garderoba, schimbăm alimentaţia şi pregătim locuinţa pentru sezonul rece, este necesară şi o schimbare a produselor cosmetice de îngrijire. Iată câteva sfaturi utile:

 

La sfârşitul verii tenul este obosit, pigmentat, deshidratat, încărcat de impurităţi şi ars de soare. Tratamentele cosmetice efectuate în cabinetul cosmetic sunt foarte importante în această perioadă a anului, pentru regenerarea, depigmentarea şi hidratarea profundă a tenului. Pe lângă procedura în sine, sunt necesare şi sfaturile personalizate ale cosmeticienei, pentru îngrijirea acasă. Chiar dacă ne asemănăm sau avem aceeaşi vârstă, fiecare are o piele diferită, cu un mod de viaţă diferit, şi toate aceste condiţii trebuie luate în considerare când primim sfaturi de îngrijire.

 

Demachierea tenului în fiecare seară este obligatorie, iar genul de demachiant nu mai puţin. Dacă în timpul verii întrebuinţăm un săpun fără săpun, recomandarea mea pentru acest sezon este o spumă demachiantă fină sau chiar uleiul hidrofilic, pentru tenurile foarte uscate.

 

Click aici pentru a citi tot articolul "Ingrijirea tenului toamna"
Yolanda Frenkel, estetician, fondator Yolanda Cosmetics

 

Cautari frecvente:

articole


Alte produse din categoria ARTICOLE - ARTICOLE, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *