IN PERIOADA 07 august - 02 septembrie SUNTEM IN CONCEDIU. COMENZILE PRIMITE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 02 septembrie. VA DORIM O VARA FRUMOASA!

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

COSMETICE ANTIRID: AQUA CACTUS

Gama de produse cosmetice AQUA CACTUS este special elaborata pentru tenurile mixte. Zona T (fruntea, nasul si barbia ) in acest tip de ten este grasa, in timp ce alte zone ale tenului prezinta o piele normala sau uscata. In tenurile mixte, zona T are o tendinta spre puncte negre, puncte albe, arsuri solare si roseata.

Pentru a oferi o solutie adecvata acestui tip de ten, produsele cosmetice din gama AQUA CACTUS nu sunt grase si nu stimuleaza formarea comedoanelor, dar contin ingrediente active de prima clasa , cu eficacitate dovedita in restaurarea pielii.

Ingredientul principal activ in gama AQUA CACTUS este Aqua Cacteen, dezvoltat de catre Mibelle AG -Biochemistry, Elvetia. Acest ingredient este obtinut din Opuntia Cactus care a fost intrebuintat in medicina Mexicana traditionala in diverse scopuri.

Aqua Cacteen este obtinut din planta, respectiv Opuntia Cactus, prin proces enzimatic, extractie si filtrare. Extractul este bogat in flavonoizi, polizaharide, minerale si vitamine.

Studii clinice si cercetari stiintifice efectuate in laborator au demonstrat ca Aqua Cacteen mareste nivelul hidratiei in piele, o protejeaza de iritatii si imareste fermitatea pielii. Experientele efectuate in laborator pe o cultura de tesut, au demonstrat ca extractul de Aqua Cacteen micsoreaza eliberarea substantelor legate de transmiterea durerii la varful nervilor, aceasta fiind explicatia efectului de calmare pe care acest ingredient il are asupra pielii.

Gama este compusa din urmatorele produse:

Aqua Cactus Moisturizer - 50 ml – crema hidratanta de zi - este o emulsie non-grasa. Contine filtre solare ce absorb peste 90% din razele UV-A dupa standard Australian. Contine , de asemeni, Aqua Cacteen si vitamina E.

Aqua Cactus Ser - 50 ml – ser cu o structura lejera, non – grasa. Contine Aqua Cactus impreuna cu alte ingrediente active ca, vitamina E, vitamina C si beta glucan.

Aqua Cactus Mask - 50 ml - masca de argila care se usuca exact la nivelul adecvat pentru a absorbi excesul de sebum din piele , fara a usca, insa, tenul. Masca este imbogatita cu Aqua Cacteen si vitamina E, lasind o piele hidratata, moale, catifelata si radioasa.

 

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *