Magazin cosmetice profesionale cu plata online

Modalitati de plata

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

 

1. Ramburs la curier


Plata se face la livrare, direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice.

 


 

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).


Magazinul online www.yolandacosmetics.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Dvs.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  

VALOAREA TRANSPORTULUI


Pentru comenzile pana in 300 lei se adauga taxa de transport de 18 lei pentru Bucuresti sau 28 lei pentru provincie. Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de transport GRATUIT!

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *