IN PERIOADA 07 august - 02 septembrie SUNTEM IN CONCEDIU. COMENZILE PRIMITE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 02 septembrie. VA DORIM O VARA FRUMOASA!

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

COSMETICE PROFESIONALE

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

 

Esteticiana Yolanda cu o experienta vasta in domeniu si cu o cunoastere excelenta a pietii mondiale de cosmetice profesionale, a decis sa deschida un magazin on line YOLANDA COSMETICS ce promoveaza produse cosmetice profesionale de inalta calitate, cu rezultate vizibile si imediate dar la preturi accesibile.

In diversele afectiuni ale pielii, rezultatele pot fi obtinute numai cu cosmetice profesionale. Si in cazul prevenirii imbatranirii premature a pielii va recomandam tot produsele cosmetice profesionale.


Cu ce se diferentiaza produsele cosmetice de pe raft cu cele cu adevarat profesionale recomandate de catre specialist?

- contin ingrediente foarte active

- concentratia ingredientelor active este cu mult mai ridicata decat a celor de pe raft

Din aceste cauze, este foarte importanta personalizarea recomandarilor de catre specialist:

- pentru a obtine scopul scontat

- pentru a evita iritatiile si leziunile nedorite

Specialistul care monitorizeaza pacienta poate fi cosmeticiana, esteticiana sau doctorul dermatolog. Indrumarile si monitorizarea specialistului pentru o reusita deplina si evitarea efectelor secundare nedorite fac toata diferenta.


Sfatul Yolandei diferentiaza acest magazin online de produse cosmetice profesionale de celelalte cu intentia de a ajuta si de a indruma pentru alegerea corecta si personalizarea produselor de ingrijire.

 

MAGAZIN ONLINE YOLANDA COSMETICS

Acest magazin online de produse cosmetice profesionale YOLANDA COSMETICS acopera toate problemele pielii cu produsele din renumita si cunoscuta marca Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd., - Israel - acnee, depigmentare, seboree, rozacee, regenerare, anti-aging, oferindu-va atit produse pentru barbati cit si produse pentru femei, inclusiv pentru machiaj.

Gama exclusivista de cosmetice profesionale CREATIVE reprezinta briliantul acestor produse inegalabile si ne demonstreaza din nou, cat de inovator si avangardist este producatorul de cosmetice profesionale Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *