Magazin cosmetice profesionale cu plata online

PREZENTARE CABINET COSMETIC

Cabinetul de cosmetica Yolanda Cosmetics situat in Bucuresti, in zona Tineretului, la o statie de metrou de Unirii, are ca scop sa-si serveasca clientii cu profesionalism, la preturi accesibile.

Persoanele care cauta tratamente eficiente si personalizate atat EL cat si EA, intr-o ambianta relaxata, la cele mai corecte standarde de igiena si in deplina intimitate, vor spune ca au gasit cabinetul ideal.

Ne evidentiem prin tratamentele cosmetice avansate, personalizate si performante ce acopera toate problemele tenului, sfaturile de ingrijire si de machiaj acordate, iar peelingurile efectuate in cabinetul nostru dau rezultate vizibile si imediate.

Diagnoza tenului, procedura foarte importanta pentru stabilirea tratamentului adecvat, este acordata gratuit persoanelor care doresc sa achizitioneze produse cosmetice Dr. Kadir pentru ingrijire acasa. Este necesara doar o programare in prealabil.

Preocuparea noastra este: FRUMUSETEA TENULUI DUMNEAVOASTRA!, iar sfatul Yolandei, experienta vasta, produsele performante, si diagnoza corecta a tenului fac TOATA DIFERENTA.

Va asteptam cu drag sa ne testati!

 

 

TRATAMENT COSMETIC FACIAL


Alege sa ai o piele sanatoasa, frumoasa si luminoasa!

Noi iti putem oferi:
- o anamneza minutioasa
- diagnoza corecta a tenului
- tratament cosmetic facial personalizat
- schema rutinei de ingrijire pentru acasa
- produse cosmetice performante care si-au dovedit eficienta

Toate acestea iti vor asigura obtinerea rezultatului dorit.

TRATAMENT COSMETIC FACIAL
Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *