IN PERIOADA 07 august - 02 septembrie SUNTEM IN CONCEDIU. COMENZILE PRIMITE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 02 septembrie. VA DORIM O VARA FRUMOASA!

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

Termeni si conditii

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

VALOAREA TRANSPORTULUI

Pentru comenzile pana in 300 lei se adauga taxa de transport de 18 lei pentru Bucuresti sau 28 lei pentru provincie. Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de transport GRATUIT!


REGULAMENTUL (UE) 2016/679 - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va informam ca Yolanda Cosmetics a actualizat termenii si conditiile de utilizare a site-ului/magazinului on-line in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal (“GDPR”) și se angajează să protejeze în continuare confidențialitatea și securitatea datelor personale pe care ni le-ati furnizat, necesare pentru a emite factura (nume, prenume, adresa e-mail, nr. telefon, adresa corespondenta, CNP) sau care ne vor fi furnizate.

De asemenea, ne angajam sa utilizam datele dvs. personale numai in scopul pentru care acestea au fost furnizate, respectiv in scop de marketing, pentru comunicare newsletter, vanzarea produselor, alte servicii specific activitatii noastre.

 

 

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, JOLANDA ERIKA SERV are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Deasemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul YolandaCosmetics.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate si prelucrarea datelor personale furnizate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

 

COPYRIGHT

YolandaCosmetics.ro este proprietatea SC JOLANDA ERIKA SERV SRL care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Intregul continut al site-ului YolandaCosmetics.ro incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea JOLANDA ERIKA SERV si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul YolandaCosmetics.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor JOLANDA ERIKA SERV fara acordul scris al acesteia.

 

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. JOLANDA ERIKA SERV isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.

Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila, JOLANDA ERIKA SERV poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

JOLANDA ERIKA SERV nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

 

JOLANDA ERIKA SERV isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

- Produsul comandat nu este pe stoc;

- Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;

- Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;

- Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate;

- Numar CNP lipsa sau incorect.

 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul YolandaCosmetics.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania JOLANDA ERIKA SERV si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

 

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

JOLANDA ERIKA SERV isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. JOLANDA ERIKA SERV isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

 

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

JOLANDA ERIKA SERV nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

 

CONDITII DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 "sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator" (art. 16 lit. e).

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, JOLANDA ERIKA SERV va inapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returnarii.

 

Adresa de returnare a produselor:

Strada C-tin Radulescu Motru nr. 29
Bloc 33, Scara 2, Apt. 36, Interfon 36
Bucuresti, Sector 4

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *