Magazin cosmetice profesionale cu plata online

Dr. Kadir cosmetice online magazin

Dr. Kadir este doctor in farmacologie, cu o vasta experienta in cercetari stiintifice la Universitatea din Leiden - Olanda, Universitatea Bredford - Anglia si Universitatea din Tel Aviv - Israel, a doua generatie in cosmetice profesionale, producator inovator si lider de piata in Israel pentru produsele cosmetice care ii poarta numele.

Laboratoarele Dr. Kadir se afla in Natania, la o distanta de 35 de kilometri de Tel Aviv; de aici pleaca produsele de ingrijire, produsele dermato - cosmetice, produsele de machiaj si produsele de toaleta in peste 20 de tari. Cosmeticele Dr. Kadir sunt atestate de autoritatile de sanatate, standard ISO 9002 si ECOCERT Franta pentru produsele organice.

Produsele cosmetice Dr. Kadir acopera cu succes toate problemele pielii: acnee, depigmentare, seboree, rozacee, anti-aging, lifting, hidratare si hranire intensa, iar o parte inlocuiesc microdermabraziunea. 

Ingredientele utilizate sunt de ultima generatie, iar produsele sunt active si concentrate, rezultatele fiind vizibile si imediate.

Se poate spune ca Dr. Ron Kadir exceleaza prin profesionalism si implicare, iar produsele cosmetice Dr. Kadir prin calitate si rezultate!

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *