Magazin cosmetice profesionale cu plata online

Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd. este o societate israeliana producatoare de produse cosmetice, in pas cu ultimele descoperiri stiintifice, avangardista, sofisticata si inovatoare de game variate de produse cosmetice bazate pe o experienta vasta de 50 de ani.

Produsele noastre sunt distribuite in intreaga lume in cabinete cosmetice, saloane de infrumusetare si clinici dermatologice, de o retea de distribuitori care se bazeaza in munca lor de distributie pe departamentul de servicii pentru client, ce include consultanti de frumusete si servicii de suport  tehnic.

Noi dezvoltam si producem produsele noastre dupa necesitatile si standardul cosmetologilor si esteticienelor de prima clasa cu care colaboram.
Laboratoarele noastre sunt acreditate cu ISO 9001/2008 si ISO 22716 (GMP).
Toate produsele sunt notificate si atestate de Autoritatile de Sanatate competente.

Avem aproximativ 25 de salariati cu o bogata instruitie de inalta clasa, iar intreaga fabrica, inclusiv laboratoarele de cercetari, sunt amenajate cu cele mai moderne utilaje.

O parte considerabila a bugetului nostru este investit in dezvoltarea de noi produse de ultima ora si de cea mai buna calitate. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetari intense, in colaborare cu oameni de stiinta renumiti.

Structura societatii ne permite sa fim foarte flexibili si sa reactionam rapid cerintelor pietii, dezvoltind noi produse intr-un timp record comparativ la organizatiile mari.

 

Dr. Ron Kadir, propietarul, directorul general  al fabricii  care  ii poarta numele si formulatorul produselor sale, a obtinut doctoratul in farmacologie  la Universitatea din Tel Aviv in 1987,  pentru cercetarile sale in domeniul penetrarii cutanate a substantelor. In cadrul post-doctoratului, Dr. Kadir a condus cercetari stiintifice in universitati europene ca, Leiden  din Olanda si  Bradford  din Anglia in colaborare cu firma  de medicamente Bristol - Myers Squibb, pe tema penetrarea transdermala a medicamentelor.
De asemeni, in anii  nouazeci, Dr. Kadir a fost consultant, pe acelasi subiect, la cunoscuta firma de farmaceutice TEVA din Israel. Pe parcursul timpului, Dr. Kadir a publicat si continua sa publice numeroase articole si studii cu caracter stiintific in publicatile de specialitate.

  

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *