Magazin cosmetice profesionale cu plata online

COSMETICE ANTIRID: LIGHT E + C

Gama de produse cosmetice LIGHT E + C  contine preparate cu textura  foarte lejera. 

Aceste produse  sunt special elaborate pentru tipurile de piele ce nu pot tolera produse  cosmetice cu textura uleioasa. Ele se absorb rapid, lasand o piele hidratata, luminoasa, ,cu o suava mireasma de prospetime si fara urma de grasime.

Gama LIGHT E + C este destinata tenului matur  si gras, cu o varsta de  de peste 35 de ani, la fel  ca si  tenului normal sau  uscat  ce prefera  a intrebuinta produse cosmetice  neuleioase , mai ales in timpul sezonului cald. Este deasemeni, o solutie excelenta pentru persoanele care transpira abundent pe fata.

 

Ingredientele active din Gama LIGHT E + C:

 

VC – IP  este o noua forma a vitaminei C , mult mai eficienta decit simpla molecula a vitaminei C (acid ascorbic). Este mult mai stabila si nu se oxideaza atit de usor ca acidul ascorbic. Aceasta molecula penetreaza pielea mult mai  bine decit molecula simpla a vitaminei C.   Multiple studii stiintifice si experiente efectuate,  au demonstrat ca  VC – IP  este un antioxidant puternic si eficient  in luminarea tenului si reduce  efectele nocive  cauzate ADN-ului ,  ca urmare  a expunerii la razele UV. De asemeni , a fost demonstrat  ca VC – IP  mareste sinteza colagenului din derma si inhiba actiunea nefasta a enzimelor MMP.
Aceste  enzime  sunt un factor major in formarea ridurilor, degradarea fibrelor de colagen si elastina, precum si a altor proteine structurale  din derma.

 

Vitamina E  are efecte benefice asupra pielii : mareste nivelul umiditatii in stratul cornos al epidermei, are un efect de calmare,  micsoreaza efectele nocive cauzate pielii ca urmare a expunerii la razele UV. Vitamina E este un antioxidant puternic ,ce protejeaza pielea contra radicalilor liberi.

 

Rutin : Light E + C eye , neck and decollte cream contine rutin , un bioflavonoid natural. Rutinul face parte din  grupa , asa numita,  a  vitaminelor P. Are mai multe influente benefice, cind este aplicata pe piele :

- reglarea permeabilitatii vaselor capilare
- reglarea  microcirculatiei
- antioxidant  puternic
- calmeaza pielea

 

Deci, rutin este un ingredient valoros pentru regiunea oculara , deoarece  amelioreaza simptomele legate  de insuficienta vaselor capilare si a microcirculatiei – adica cearcanele si pungile de sub ochi.

Aqua Cacteen  : un alt ingredient valoros in crema de ochi . Aqua Cacteen este obtinut din Opuntia Cactus  intrebuintat in medicina Mexicana traditionala.  Studii stiintifice au demonstrat ca Aqua Cacteen  mareste nivelul apei in tesut , protejeaza pielea contra iritatilor si  intareste fermitatea pielii.

Crema de ochi, gat si decolteu, LIGHT E + C mai contine cafeina pentru efectul sau benefic asupra pungilor de sub ochi si a cearcanelor si izoflavoni din soia pentru propietatile lor de protejare a colagenului.

 

Gama LIGHT E + C este compusa din urmatoarele produse :

 

Light E + C - Crema hidratanta de zi cu filtre solare – 50 ml

Light E + C  -Ser – 125 ml


Light E + C -Crema de ochi, gat si decolteu – 30 ml

Light E + C - Spuma fina  de curatare si demachiere a tenului – 200 ml

 

 

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *