Magazin cosmetice profesionale cu plata online

TRATAMENT DEPIGMENTARE SI REGENERARE

Tratamentele cosmetice efectuate in cabinet cu peelinguri din acizi de fructe si gamele DEEP RESTORE si EXCLUSIVE RESTORE sunt destinate restaurarii si regenerarii pielii mature, depigmentarii tenului patat, micsorarii, vizual, a porilor dilatati si imbunatatirii fermitatii pielii.

 

Aceste game inovatoare de produse dermato cosmetice sunt bazate pe o combinatie foarte reusita si eficienta de ingrediente active ca: acizi de fructe(AHA), retinol, vitaminele C si E, coenzima Q10, peptide biomimetice, alfa arbutin (ingredient mai puternic si mai eficient de 9 ori decat beta arbutin cunoscut pana in prezent) si rezveratrol, toate asigurand rezultatele spectaculoase care se observa de la primul tratament. Continuarea tratamentului,  acasa, cu produsele personalizate recomandate de catre cosmeticiana, mentine si imbunatateste considerabil aceste rezultate.

YOLANDA COSMETICS - UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR COSMETICE DR. KADIR CU EXCLUSIVITATE IN ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA

YOLANDA COSMETICS - CABINET COSMETICA va asteapta in Bucuresti,
sector 4, zona Tineretului, str. C-tin Radulescu Motru nr. 29 pentru TRATAMENTE COSMETICE

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *