Magazin cosmetice profesionale cu plata online

PEELINGURI

MICRODERMABRAZIUNEA, atat "en vogue" in ultimul timp, noi o efectuam zilnic la toate tratamentele, de multi ani. Cum anume? Nu agresiv, prin "polirea" tenului ci cu ajutorul renumitelor peelinguri de marca Dr. Ron Kadir.

Aceste peelinguri utilizate ca baza de tratament, inlocuiesc cu multa eficienta gomajul si vaposonul, dizolvand in citeva minute celulele moarte si patrunzand profund in piele.

Peelingurile Dr. Kadir genereaza o regenerare intensa si permit astfel o penetrare mai profunda in piele a produselor cosmetice pe care dorim sa le introducem, dupa tipul de ten si tratamentul necesar.

Dupa peeling tenul ramane neted, catifelat, luminos si stralucitor. Efectuate corect de catre cosmeticiene, peelingurile sunt sigure si foarte eficiente. Pentru rezultate maxime, aceste peelinguri pot fi efectuate saptamanal, pana la 8 sedinte pe sezon. Un tratament revolutionar, cu multe satisfactii, la preturi accesibile.

 

YOLANDA COSMETICS - UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR COSMETICE DR. KADIR CU EXCLUSIVITATE IN ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA

YOLANDA COSMETICS - CABINET COSMETICA va asteapta in Bucuresti,
sector 4, zona Tineretului, str. C-tin Radulescu Motru nr. 29 pentru TRATAMENTE COSMETICE

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *