Magazin cosmetice profesionale cu plata online

TRATAMENT MATRIX CARE CU MASCA DE AUR

Gama MATRIX CARE este bazata pe mai multi ingredienti speciali ce protejeaza componentii din matrixul celular de la o degradare excesiva, cauzata de enzimele MMP (Matrix Metallo proteinase ).

 

In plus, produsele sunt imbogatite cu ingrediente eficace in restaurarea tesutului, reducerea ridurilor si in intarirea fermitatii pielii.

 

MASCA DE AUR contine o concentratie mare de rodii care la randul lor contin elagic. Elagic este un antioxidant extrem de eficace, mareste hidratia in piele, o hraneste si o lumineaza.

 

Tratament recomandat pentru o hidratare intensa si refacerea tegumentului, dar si ca tratament excelent de frumusete cu rezultate vizibile si imediate. PRODUSELE NU CONTIN PARABENI.

 YOLANDA COSMETICS - UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR COSMETICE DR. KADIR CU EXCLUSIVITATE IN ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA

YOLANDA COSMETICS - CABINET COSMETICA va asteapta in Bucuresti,
sector 4, zona Tineretului, str. C-tin Radulescu Motru nr. 29 pentru TRATAMENTE COSMETICE

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *