Magazin cosmetice profesionale cu plata online

TRATAMENT SEBOREE - CU GAMA SEBO - RELIEF

Fenomenul de piele rosie, solzoasa care prezinta mancarime, este o dereglare ce afecteaza zonele pielii bogate in glande sebacee, atat tenul cat si scalpul. Aceasta conditie a pielii poate sa apara la orice varsta, dupa pubertate, in diferite grade de severitate, afectand 5-10% din populatie.

Leziunile se afla in general in regiunea sprancenelor, la marginea pleoapelor, dupa lobul urechii si pe aripile nasului. Poata se apara in forma de pete rozalii la linia parului.

Aceasta conditie este des agravata prin stress psihologic, oboseala, la schimbarea sezonului (iarna sau inceputul primaverii), in caz de boala sau sanatate subrezita.

Pielea seboreica este considerata ca o reactie inflamatorie legata de prezenta unei drojdii numita "Malassezia" care este un locuitor obisnuit al pielii. Acest organism nu este, probabil, factorul direct al conditiei seboreice, ci un cofactor legat de cresterea nivelului de sebum si a altor factori.

Nu exista o modalitate de a preveni complet aceasta conditie, dar, poate fi controlata rapid cu tratamentul adecvat.

Gama SEBO - RELIEF a fost creata pentru a trata pielea inflamata de seboree. Dupa tratament tenul se calmeaza, roseata si descumarile dispar, iar ingrijirea acasa cu produse din aceasi gama vor tine dermatita sub control.

PRODUSELE NU CONTIN PARABENI


YOLANDA COSMETICS - UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR COSMETICE DR. KADIR CU EXCLUSIVITATE IN ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA

YOLANDA COSMETICS - CABINET COSMETICA va asteapta in Bucuresti,
sector 4, zona Tineretului, str. C-tin Radulescu Motru nr. 29 pentru TRATAMENTE COSMETICE

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *