Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Crema de ochi, gat si decolteu cu vitaminele E + C - Light E + C Eye neck and decollete cream - 30 ml

Pret: 190 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: LIGHT E + C

Categorie: TRATAMENT TEN MIXT

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Puteti achizitiona Crema de ochi, gat si decolteu cu vitaminele E + C - Light E + C Eye neck and decollete cream - 30 ml si direct din Cabinetul de cosmetica - Yolanda Cosmetics - situat in Bucuresti, zona Tineretului, sau il puteti comanda online de pe site!

Crema de ochi, gat si decolteu, anticearcan si antirid. Aceasta crema antirid , este foarte eficienta  in combaterea cearcanelor si pentru estomparea pungilor de sub ochi.


Contine :

- vitaminele E si C (VC - IP -  o noua forma a vitaminei C, mult mai stabila si eficienta )

 - rutin, un ingredient valoros pentru regiunea oculara , deoarece  amelioreaza simptomele legate  de insuficienta vaselor capilare si a microcirculatiei – adica cearcanele si pungile de sub ochi.

- aqua cacteen  ingredient valoros extras din Opuntia Cactus , mareste nivelul apei in tesut , protejeaza pielea contra iritatilor si  intareste fermitatea pielii.

-  spirulina si cafeina pentru combaterea cearcanelor.
Se aplica pe pleoapa inferioara, dimineata si seara, pe o piele curata, inainte de aplicarea cremei de zi sau a celei de seara.

FARA PARABENI

 Alte produse din categoria TRATAMENT TEN MIXT - LIGHT E + C, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *