Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Crema hidratanta cu vitaminele E + C - Light E + C Moisturizing Cream - 50 ml

Pret: 190 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: LIGHT E + C

Categorie: TRATAMENT TEN MIXT

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Puteti achizitiona Crema hidratanta cu vitaminele E + C - Light E + C Moisturizing Cream - 50 ml si direct din Cabinetul de cosmetica - Yolanda Cosmetics - situat in Bucuresti, zona Tineretului, sau il puteti comanda online de pe site!

Crema hidratanta de zi cu filtre solare bazata pe vitamina E si vitamina C (VC-IP)
VC – IP este o noua forma a vitaminei C , mult mai eficienta decit simpla molecula a vitaminei C (acid ascorbic). Este mult mai stabila si nu se oxideaza atit de usor ca acidul ascorbic. Aceasta molecula penetreaza pielea mult mai bine decit molecula simplei vitamina C. Crema hidratanta este destinata tenurilor cu o varsta de peste 35 de ani ce nu suporta produse cosmetice uleioase.
Se aplica pe tenul curat in timpul sezonului cald. In timpul sezonului rece, pentru o hidratare mai intensa,  se aplica peste serul din aceasi gama.
Lasa tenul hidratat, catifelat si matasos.

FARA PARABENI

 Alte produse din categoria TRATAMENT TEN MIXT - LIGHT E + C, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *