In perioada 3 - 29 august suntem in concediu. Comenzile primite in aceasta perioada vor fi procesate incepand cu 30 august.

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Exclusive Restore Skin Lightening Serum - Ser pentru uniformizarea tonului tenului

Pret: 320 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: A.H.A. ACIZI DE FRUCTE

Categorie: COSMETICE ANTI-AGING

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Exclusive Restore Skin Lightening Serum - Ser pentru uniformizarea tonului tenului

Produsul contine o combinatie deosebit de eficienta de ingrediente active pentru uniformizarea tonului pielii: Alfa Arbutin - s-a dovedit a fi de noua ori mai eficient decat forma cunoscuta de arbutin, beta, in inhibarea enzimei tirozinaza, principala enzima activa in biosinteza pigmentilor melaninei. Motivul acestei eficacitati, mai performante, este ca are loc o mai buna afinitate si o mai buna interactie cu enzima. Alfa Arbutin este, de asemenea, mai eficienta in uniformizarea tonului pielii decat acidul Kojic.
In plus, produsul contine o concentratie foarte ridicata dintr-un ingredient unic ( o forma solubila in ulei si foarte stabila ) a vitaminei C. Acest compus inhiba efectiv sinteza melaninei (melanogeneza ) si prezinta o eficienta ridicata in decolorarea pigmentarilor. Eficacitatea serului Exclusive Skin-Lightening Serum a fost demonstrata printr-un studiu clinic.

 Alte produse din categoria COSMETICE ANTI-AGING - A.H.A. acizi de fructe , pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *