Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Exclusive Restore Skin Revitalizing Resveratrol Drops - Picaturi de resveratrol pentru revitalizarea pielii

Pret: 210 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: A.H.A. ACIZI DE FRUCTE

Categorie: COSMETICE ANTI-AGING

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Exclusive Restore Skin Revitalizing Resveratrol Drops - Picaturi de resveratrol pentru revitalizarea pielii

Resveratrolul  este prezent, in cantitati mici, in struguri rosii, vin rosu, alune, afine si alte plante. Este un polifenol cu o puternica  activitate antioxidanta.
A devenit clar ca procesele inflamatorii cronice sunt factori foarte semnificativi in dezvoltarea diferitelor boli si in procesul de imbatranire a tesuturilor.
Un alt aspect important este faptul ca multe dintre procesele inflamatorii sunt initiate de radicalii liberi. De aceea, in multe cazuri, anti-oxidantii prezinta activitate antiinflamatorie  eficienta si pot diminua procesele legate de inaintarea in varsta care se petrec in tesut. Resveratrolul este unul din cele mai interesante materiale referitor la potentialul sau de a minimaliza imbatranirea tesutului si ai promova restructurarea.
Resveratrolul este astazi unul din substantele naturale cele mai studiate in domeniul antiaging, adica in incetinirea procesului de imbatranire. Se pare ca activitatea sa imita efectul de “restrictie  calorica“ un mecanism important asociat cu incetinirea procesului de imbatranire. Restrictia calorica ( restrictie de calorii ) este o procedura de regim alimentar destinata a promova speranta de viata in lumea animala.

S-a constatat ca, resveratrolul (prin efectul epigenetic ) promoveaza procese importante, cum ar fi Autophagy ( sau autophagocytosis ) un mecanism destructiv natural al celulei care dezasambleaza componente care nu sunt necesare sau sunt disfunctionale. Asa cum se arata prin studiile efectuate in ultimii ani, acest proces este strans legat de prevenirea imbatranirii tesutului si prelungirea duratei de viata a celulelor.
Combinarea resveratrolului intr-un preparat cosmetic, nu este o sarcina  usoara, deoarece se dizolva dificil si tinde sa se oxideze. Resveratrol Skin Revitalizing Drops este o solutie speciala de resveratrol, stabilizata si fara prezenta apei.
Eficacitatea produsului a fost testata clinic cu o tehnica de fotografie speciala tridimensionala (Primos ). Rezultatul acestui studiu clinic a fost, o reducere semnificativa a ridurilor la 73% din participantii studiului care au aplicat acest produs de doua ori pe zi, timp de 28 de zile. Toti participantii au raportat imbunatatirea, in ansamblu, a ridurilor. Alte produse din categoria COSMETICE ANTI-AGING - A.H.A. acizi de fructe , pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *