IN PERIOADA 07 august - 02 septembrie SUNTEM IN CONCEDIU. COMENZILE PRIMITE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 02 septembrie. VA DORIM O VARA FRUMOASA!

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

COSMETICE ANTI-AGING: GOLD MATRIX

Spre deosebire de epiderma, care este compusa din celule trans asezate una langa cealalta, derma contine un numar limitat de celule si este compusa dintr-un matrix extra celular - o retea de fibre de proteina fixata ferm intr-un gel vascos de polisacharide. Structura pielii, in special fermitatea si elasticitatea sa depind de compozitia si structura acestui matrix. Subrezirea componentilor din matrix cauzeaza ridurile si pierderea elasticitatii.

Gama Matrix Care contine un ingredient special si avansat care protejeaza componentii din matrix de la o degrdare excesiva. In plus produsele sunt imbogatite cu ingrediente eficace in restaurarea tesutului, reducerea ridurilor si in intarirea fermitatii pielii.

Gama cuprinde 4 produse:
- crema hidratanta cu filtre solare
- crema hranitoare
- ser
- masca de aur

 

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *