IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 1 DECEMBRIE SUNTEM IN VACANTA! Comenzile primite in aceasta perioada vor fi prelucrate in ziua de 2 DECEMBRIE.

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Crema de ochi - New Collagen Eye Contour Cream - 30 ml

Pret: 175 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: NEW COLLAGEN ANTI-AGING

Categorie: TRATARE CUPEROZA

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Crema de ochi - New Collagen Eye Contour Cream - 30 ml

New Collagen crema de ochi, antirid si anticearcan , eficient in comprimarea pungilor de sub ochi.
O crema cu textura matasoasa, nu lasa senzatie de gras si se potriveste la multe tipuri de ten.Produs performant de inalta eficacitate, ce trateaza cu reusita diversele probleme ale regiunii oculare.
Contine Dermaxyl TM in concentratie mare.
Teste clinice effectuate pe un grup de 24 de femei, a demonstrat o reducere considerabila in adincimea ridurilor, dupa o aplicare zilnica, timp de 56 de zile.Pe linga Dermaxyl TM, produsul cosmetic mai contine ceramide, vitamina E si pantenol pentru a inbunatati retinerea hidratantilor in piele. Extractul de Butcher’s Broom ajuta la reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor.

FARA PARABENI

 Alte produse din categoria TRATARE CUPEROZA - New Collagen Anti-Aging, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *