IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 1 DECEMBRIE SUNTEM IN VACANTA! Comenzile primite in aceasta perioada vor fi prelucrate in ziua de 2 DECEMBRIE.

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Ser - New Collagen Serum - 30 ml

Pret: 169 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: NEW COLLAGEN ANTI-AGING

Categorie: TRATARE CUPEROZA

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Ser - New Collagen Serum - 30 ml

Ser New Collagen.
O tehnologie avansata de emulsionare a inlesnit dezvoltarea acestui produs unic, cu textura matasoasa si inalta eficacitate. Acest preparat cosmetic contine o concentratie
inalta de micro-collagen (Matrixyl TM), ingredienti de hidratare intensa si eficace, si alantoina pentru reinoirea celulelor, dar si calmarea tenului cuperotic. Serul nu este uleios, absorbit rapid in piele si recomandat a fi aplicat pe pielea curata, inaintea aplicarii cremei hidratante sau a celei hranitoare. Poate fii utilizat in loc de crema.

 Alte produse din categoria TRATARE CUPEROZA - New Collagen Anti-Aging, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *