IN PERIOADA 07 august - 02 septembrie SUNTEM IN CONCEDIU. COMENZILE PRIMITE IN ACEASTA PERIOADA VOR FI PROCESATE INCEPAND CU DATA DE 02 septembrie. VA DORIM O VARA FRUMOASA!

Magazin cosmetice profesionale cu plata online

COSMETICE HIDRATARE: APPLE LIFT

Fructul pomului de mar din specia Utwiller Spätlauber sau Malus Domestica, o specie rara, pe cale de disparitie, ce creste în Elvetia, a atras atentia cercetatorilor cand s-a descoperit ca merele din aceasta specie raman proaspete mai multe luni decat altele si nu au cazut din pom sau nu s-au uscat, chiar daca pomii au murit. Aceste mere sunt prea tari pentru a fi mancate si nici nu au un aspect prea atragator, dar s-a descoperit ca ele contin celule stem extrem de persistente, fapt care evidentiaza aceasta specie în fata celorlalte si formeaza cheia vitalitatii sale.

Firma elvetiana care a dezvoltat acest ingredient (PhytoCellTec TM) a castigat premiul întai pentru inovatie si pentru cea mai eficienta materie activa, la expozitia anuala de materii prime cosmetice („In Cosmetics“) care a avut loc la Amsterdam în Aprilie 2008.

Aceasta specie de mar are o proprietate unica: poate fi înmagazinata pe o perioada lunga de timp. A fost foarte raspandita în secolul al XVIII-lea, astazi fiind ramasi doar cativa meri în Elvetia, meri din care a fost prelevata cultura de tesut. Cultura celulelor stem este extrasa si stabilizata prin structuri liposomale. În aceasta forma este încorporata în gama de produse cosmetice APPLE LIFT, produsa de Laboratoarele Dr. Ron Kadir.

Celulele stem sunt celule nediferentiate. Ele au capacitatea de a trece prin numeroase cicluri de diviziune ale celulei, în aceasta situatie de nediferentiere. Ele au de asemenea capacitatea de a se diferentia în alte tipuri de celule. Celulele stem sunt implicate în procesele de refacere a tesutului si regenerarea sa.

Studiul clinic efectuat cu o crema ce continea 2% PhytoCellTec TM a demonstrat o scadere considerabila în adancimea ridurilor, dupa o aplicatie zilnica timp de 28 de zile si s-a dovedit ca poate determina o scadere în semnele de îmbatranire ale celulelor dermale (fibroblaste). Gama APPLE LIFT produsa de Dr. Ron Kadir deschide o era noua în îngrijirea cosmetica profesionala.

 

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *