Magazin cosmetice profesionale cu plata online

DR. KADIR - Crema nutritiva activa de noapte - Deep Restore Active Nourishing Cream

Pret: 250 Lei IN STOC

Producator: Dr. Ron Kadir Laboratories Ltd.

Gama: DEEP RESTORE

Categorie: COSMETICE HIDRATARE

Cantitate:

 

ADAUGA IN COS

Descriere produs Crema nutritiva activa de noapte - Deep Restore Active Nourishing Cream

Crema nutritiva, activa, de noapte, foarte eficienta pentru tratarea simptomelor de foto - imbatranire datorita combinatiei unice de ingrediente active: acid glicolic, acid malic, vitamina C si coenzima Q10. Acest cocktail unic si performant de ingrediente active, impreuna cu uleiul de jojoba si vitamina E, creeaza o restaurare eficienta a pielii mature.

Efectul aplicarii constante a acestei creme, cu textura fluida ce penetreaza rapid pielea, va genera un ten luminos, catifelat, elastic si sanatos. Totodata, prin efectul de regenerare, si in combinatie cu crema de zi din aceasi gama, porii dilatati se vor rafina,iar ridurile fine si petele se vor estompa. O crema excelenta pentru albire.

 Alte produse din categoria COSMETICE HIDRATARE - Deep Restore, pe care le puteti achizitiona online din acest magazin de cosmetice profesionale:

NOUTATI COSMETICE DR. KADIR

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te

La newsletter-ul Yolanda Cosmetics si vei primi periodic pe email informatii despre produse cosmetice profesionale Dr. Kadir, ultimele noutati, promotii, reduceri, oferte speciale, evenimente, etc.

Va rugam scrieti rezultatul adunarii din imagine *